NOVO!! ORIENTALSKI PLES plesne delavnice!

ori N
Tokrat pridejo na vrsto tako začetnice kot tudi že izkušene orientalske plesalke!
Ponedeljek, 29.7. ORIENTALSKI PLES začetna delavnica
Torek, 30.7. ORIENTALSKI PLES nadaljevalna delavnicaNa delavnici se boste  učili koreografiji, primerni glede na stopnjo znanja:
- za ZAČETNO delavnico ni potrebno imeti nobenega plesnega predznanja!
- za NADALJEVALNO delavnico je potrebno poznati osnovne like orientalskega plesa!CENA:
2 urna delavnica = 15eur
*cena za študente in dijake = 8eur
*za prijave do 21.7. prejmete 50% popusta!Na delavnicah se bo plesalo brez rekvizitov, potrebno je le imeti lahka in udobna oblačila ter copatke/balerinke, saj tla niso najbolj primerna za boso nogo.INŠTRUKTORICI:
Sabina (začetni) in Ivana (nadaljevalni) sta orientalski plesalki že nekaj let. Svoje znanje sta dopolnjevali in nadgrajevali predvsem na treningih s plesno skupino Savana.
Sabino odlikuje predznanje v hip hopu, odločni gibi ter poenostavljene razlage gibov, ki pridejo prav predvsem na začetnih tečajih. Na delavnici bo učila osnovne gibe orientalskega plesa, ki ga lahko obvlada prav vsaka ženska. Delavnico boste zaključile s kratko koreografijo.
Ivana je svoje znanje nabirala pri več plesnih šolah ter delavnicah inštruktoric iz tujine. Svoje znanje že nekaj let prenaša na svoje učenke in sicer v Mladinskem centru Metlika ter ŠD Latino Medvode.Na delavnici bo učila koreografijo, s katero je tekmovala na državnem prvenstvu v orientalskih plesih.

Za udeležbo na delavnicah se je potrebno včlaniti v plesno društvo. Letna članarina pri plesnem društvu Arabeska znaša 10eur.